1 comentarii Categorie:



No Comment Categorie:
“To wish you were someone else is to waste the person you are.”

No Comment Categorie:
Vulpea isi fuma tigara de marijuana. Pe langa ea trece iepurele, care facea jogging. - Vulpeo, nu mai te droga, ca drogurile o sa te duca la moarte. Hai mai bine cu mine sa facem jogging. Vulpea, convinsa, se alatura iepurelui sa alerge impreuna. Dupa 10 minute de alergat, ei dau peste lup, care tocmai se pregatea sa traga pe nas portia zilnica de cocaina. - Lupule, toata ziua te droghezi. Hai mai bine cu noi sa facem jogging impreuna, sa fim sanatosi. Lupul se alatura celor doi, si peste un sfert de ora de alergat, dau peste urs, care isi pregatea seringa cu heroina. - Ursule, toata ziua iti injectezi heroina!. Hai mai bine cu noi, sa facem jogging impreuna. - Ba ma lasi ?!. De fiecare data cand iepurele ia ecstasy alergam de nebuni prin padure

credits to Gogo

No Comment Categorie:



No Comment Categorie:


29 comentarii Categorie:


No Comment Categorie:
O melodie de care am dat inamplator prin playlistul de pe calculatorul de la serviciu. am gasit si un video interesant... asa ca le impart si cu voi.. pentru o zi relaxanta de miercuri.

Enjoy : Adiemus - Adiemus


Postări mai vechi Postări mai noi


Blogu' lu' Panda s-a mutat.
Acum se fac bagajele...


Teoretic ar trebui sa te redirectioneze automat. Daca insa nu se intampla asta in urmatoarele 5 secunde, intra pe pandutzu.com.
Aaa..si nu uiti sa-ti uploadezi bookmark-urile si blogroll-ul.
Merci.