2 comentarii Categorie:

Blogu' despre nimic ia o mica pauza de 2 saptamani asa ca in timpul asta sper sa nu uitati de el :D Dupa 1 an de munca, meritam si eu un concediu de 2 saptamani in care sa ma detasez de tot ce tine de internet. Sunt convins ca la intoarcerea mea, multe lucuri vor fi diferite, in a good way or in a bad way, asta ramane de vazut. Pana ma intorc, va invit sa vizitati articolele mai vechi de pe blogul meu si sa apelati cu incredere la sectiunea "etichete" si la arhiva blogului. Sigur o sa gasiti ceva p-acolo care v-a scapat. Uite, ca sa va vin in ajutor, am pegatit urmatoarele linkuri :

2008 (679) Sper sa va fie de folos si sa va ajute sa navigati mai usor pe blogul meu, cat timp o sa lipsesc. Ce sa va mai zic... aveti grija de voi, bafta celor care dau admiterea pe la facultati... si.. va astept din nou pe blog peste 2 saptamani, cand probabil o sa revin cu povesti din aventura mea prin eterna si fascinanta Romanie...


Postări mai vechi Postări mai noi


Blogu' lu' Panda s-a mutat.
Acum se fac bagajele...


Teoretic ar trebui sa te redirectioneze automat. Daca insa nu se intampla asta in urmatoarele 5 secunde, intra pe pandutzu.com.
Aaa..si nu uiti sa-ti uploadezi bookmark-urile si blogroll-ul.
Merci.