2 comentarii Categorie:
Hmm, un subiect pe care am putea sa-l dezbatem la infinit fara ca totusi sa ajungem la un numitor comun.

Sa incep prin a spune RELATIE, mai exista asa ceva in ziua de azi in adevaratul sens al cuvantului? Mai exista coincidenta ca ambii parteneri sa iubeasca si relatia lor sa curga de la sine fara ca unul sa traga de celalalt? Inca mai sper ca da, insa pe zi ce trece realizez ca acest lucru devine tot mai rar…ma uit in jur si vad tot mai multe relatii care nu mai merg…de ce oare? E greu de spus…sau nu ca e greu, sunt mult prea diverse motivele, de la cea mai mica la cea mai mare prostie….existenta acestora ingreuneaza situatia si te fac uneori sa ai reactii de care poate sa-ti para sau nu rau, te enervezi, suferi si-ti vine sa-ti bagi picioarele pt ca te-ai saturat de discutiile astea dese. Merita oare sa-ti pierzi timpul cu o pers cu care nu mai merge doar pt faptul ca ai o relatie de durata si park nu-ti mai arde sa te implici intr-o alta?

Deja esti obisnuit si chiar daca pers cu care esti nu-si mai da silinta sa te faca fericit/a parca nu ai totusi chef sa o iei de la capat si sa risti sa treci din nou prin asta…park e mai comod sa ramai in situatia asta decat sa stai sa cauti ceva mai bun, iar pe langa asta..deja cunosti pers bine, stii ce-i place, ce nu…ce defecte sau calitati are.. . Daca risti sa pierzi ceva totusi bun…. dar daca gasesti ceva si mai grozav? Nu ai de unde sa stii ce te asteapta….dar nici nu poti sa tragi de o relatie doar pt ca a intervenit obisnuinta si pt ca ceva sentimente mai exista. Normal fratilor ca exista, nu ai cum sa nu te atasezi de o pers cu care ai stat o perioada….dar nici nu poti sa o mai tii asa….si renunti!

Reusesti in sf sa o faci….si in urma ta lasi pe cineva care chiar te-a iubit…sau lasi in urma ta o pers care realizezi ca nu ar fi meritat nici o secunda din viata ta. Ideal ar fi sa inchei relatia fara sa regreti sau sa ai constiinta incarcata din cauza faptului ca ai ranit pe cineva, insa de cele mai multe ori nu se intampla asa…odata cu ruperea relatiei ai facut o fiinta sa sufere si chiar daca ai vrea sa o ajuti sa treaca peste ce a fost, nu mai poti pt ca deja e prea tarziu, nu mai simti nimic pt el/a si chiar daca nu ti-a gresit cu nimic nu te mai poti intoarce pt a diminua suferinta…deja ai cunoscut alta pers, vrei ceva nou..eventual o pers cu care sa te intelegi mai bine….Sau sa o luam pe cealalta parte, iubesti cu toata fiinta ta, insa partenerul tau nu-ti da pic de atentie, sau daca o face mai mult te raneste…cu toate astea sentimentele tale sunt neschimbate…ce faci? Iti faci rau singur/a in continuare? Crezi ca o astefel de pers merita sinceritatea ta daca te trateaza astfel? nu….si iar renunti….si suferi, iti dai palme in cap pana intr-o zi cand apare altcineva….dai cu piciorul si uiti ce a fost…

Are rost sa te sacrifici si sa dai totul intr-o relatie pe care apoi sa o schimbi cu o alta? Clar, da (altfel cum ti-ai gasii perechea potrivita?)…dar nu am putea face lucrul asta si fara sa lasam in urma noastra suferinta, ura sau indiferenta? Asta nu, mereu vor exista niste sentimente indiferent de natura lor ….

Si acum stau sa ma intreb, nu-i mai usor sa treci de la o AVENTURA la alta? Ce rost are sa suferi, sa te enervezi….sau sa-i faci pe altii sa sufere implicandu-te in ceva serios? E mult mai usor sa ai azi pe cineva si maine pe altcineva…nu mai ai nimic de pierdut…poate doar de castigat, o noua experienta. peste 2 zile nici nu-ti mai amintesti k a existat asa ceva…sau ma rog, nu mai dai atata importanta….

La prima vedere, pare mult mai usor….sa umblii din floare in floare si sa profiti de tot ce-ti pica…dar totusi nu-i bine nici asa….ce te faci cand ai nevoie de cineva in care te poti increde sau care te poate ajuta sa treci peste o anumita dificultate…pt ca dupa cum stim, prietenii sunt si ei saritori dar nu mereu…cum ar putea fi partenerua/l ta/u. Si ce te faci cand realizezi ca tu de fapt nu ai asa ceva pt ca nu ti-a placut sa-ti pierzi vremea cu o sg pers. Nu poti sa te duci la cineva care poate nici nu-si mai aminteste numele tau….

In concluzie…..ce e mai bine sa ai? O relatie in care sa te implici si sa te zbati pt a o mentine sau sa profiti de fiecare clipa cu cine se nimereste iar cand ai nevoie de afectiune si de un zambet din suflet realizezi cu stupoare ca nu ai parte de ele…pt ca nu ai facut efortul de a iubii. ??!!


[Un articol care mi s-a parut interesant si pe care m-am gandit sa il impart si cu voi.]

via Spune pe bune


No Comment Categorie:
Viata merge inainte chiar daca tu alegi sa stai pe loc…



1 comentarii Categorie:

Vama - Bed for love

We had a bed for love and now there’s just a bed for two...
Honey, they don’t fix love on TV.
I never give you only ask there's nothing left to share...
Funny, we don’t even seem to care...

So I believe I have to go
For somebody else’s show
To somebody else’s stage
Where I can play
All my stupid games of love
And she’ll take me high above
Where my fears turn into endless kisses..

I’ve been your puppet, been your friend, I’ve been your backstage door
I was your best supporting act, I can’t play no more
I’ve given up my friends, my life, my everything for you
But I am no good
You need a love manager
With all the Armani suits
He should troubleshoot
The cause of your love
I am just no good
So I’ll set myself free
Watch me baby…

So I really need to say good bye
Do not even dare to cry
You just killed our love don’t look into my eyes
Don’t believe in “coming backs”
Good old times or casual sex
Somewhere in this world I’ll find
The girl who dreams to take me high

Now I’m so sure I got to go
For somebody else’s show
To somebody else’s stage
Where I can play my games of love
She’s gonna help me through the night
She’s gonna be the morning light
She’s gonna teach me all her lïttle games of love
I leave our bed for two because I badly need some love…


Postări mai vechi Postări mai noi


Blogu' lu' Panda s-a mutat.
Acum se fac bagajele...


Teoretic ar trebui sa te redirectioneze automat. Daca insa nu se intampla asta in urmatoarele 5 secunde, intra pe pandutzu.com.
Aaa..si nu uiti sa-ti uploadezi bookmark-urile si blogroll-ul.
Merci.