No Comment Categorie:
Ronnie O'Sullivan a castigat cel de-al 3-lea titlu mondial, dupa ce l-a invins in finala pe Ali Carter, scor 18-8.
Intrand in ultima runda cu un confortabil 16-8, Ronnie si-a adjudecat si cele 2 meciuri de care mai avea nevoie pentru a castiga titlul mondial in doar o jumatate de ora.
Cu toate ca n-a fost o finala disputata, asa cum a fost semifinala cu Stephen Hendry, Ronnie si-a demonstrat clar valoarea fata de Ali Carter, care s-a aflat la prima finala de campionat mondial din cariera si care a facut destul de multe greseli.
O' Sullivan a fost un jucator de exceptie pe durata celor 17 zile de competitie iar cu aceasta victorie termina sezonul ca fiind cel mai bun jucator din lume. Prin aceasta victorie si-a adjudecat si cecul in valoare de 250 000 de lire sterline si la varsta de 32 de ani, a devenit cel mai batran castigator de cupa mondiala, de cand Joe Johnson a castigat in 1986.
Se pare totusi ca dupa castigarea celui de-al 3-lea titlu mondial, Ronnie ar vrea sa se retraga din snooker. El a declarat ca: "Cateodata ma gandeam ca daca o sa castig si titlul acesta, ar fi frumos sa ma retrag ca fiind campion mondial, dar cred ca o sa ma mai gandesc la acest lucru pe perioada verii". Sa speram ca nu se v-a retrage si o sa ne incante in continuare cu jocurile sale.



No Comment Categorie:
Formula 1 Breaking News: Seful echipei de Formula 1 Ferrari si-a concediat tehnicienii si in locul lor a angajat tigani din Romania pentru ca scot rotile de 3 ori mai repede. Mai tarziu i-a parut rau.E drept ca fata de timpul obisnuit desfaceau rotile in 3 secunde insa in cele 7 secunde ramase au revopsit caroseria,au schimbat seria de fabricatie si au vandut-o drept Honda

No Comment Categorie:
Am cunoscut cand eram tanar un individ. Era o jigodie de la un cap la celalalt, dar mi-a spus un lucru foarte inteligent: Niciodata sa nu alergi dupa autobuze sau fete, intotdeauna vor veni altele.

powered by Gaborinho

No Comment Categorie:
In partea din dreapta a blogului, am lansat un sondaj, ca sa va intreb ce-ati vrea voi, cititorii blogului meu, sa vedeti aici. Raspunsurile sunt scurte si la obiect. Aveti posibilitatea sa marcati mai multe raspunsuri. Pe baza rezulatelor acestui sondaj, o sa actionez in consecinta. Puteti raspunde pana luni seara la 23:59. Daca aveti alt raspuns la sondaj, astept raspunsurile intr-un comentariu la acest articol sau la sondaj direct. Ajutati-ma sa fac blogul asa cum va place voua.

No Comment Categorie:
Iata ca se termina cel mai spectaculos sezon din Liga I. Sezonul care trimite campioana direct in grupele Ligii campionilor a ajuns la ultima etapa. Datorita victoriei Dinamovistilor scor 2-1 impotriva stelei, etapa trecuta, titlul de campioana este aproape adjudecat de CFR Cluj, care trebuie sa invinga lanterna rosie, si totodata rivala locala, "U" Cluj. De cealalta parte, stelistii joaca pe teren propriu cu Gloria Buzau, si asteapta o surpriza de la Cluj. Sper sa nu se produca nicio surpriza, iar CFR sa iasa campioana, in detrimentul stelei. Alte partide importante ar fi Dacia Mioveni - Unirea Urziceni, UTA - Dinamo Bucuresti si FC Vaslui - Rapid Bucuresti, meciuri care vor stabili ocupanta ultimului loc pe podium. Eu personal sper sa iasa Dinamo pe 3 :d

Iata si programul transmisiilor TV. Puteti sa vedeti meciurile live gratis pe cablu.tv.

Miercuri , 7 mai
17:00 Gloria Bistrita - Pandurii Tg Jiu
17:00 Steaua Bucuresti - Gloria Buzau Antena 1
17:00 Dacia Mioveni - Unirea Urziceni
17:00 UTA - Dinamo Bucuresti N24
17:00 FC Vaslui - Rapid Bucuresti National TV
17:00 Universitatea Craiova - Ceahlaul TVR 1
17:00 Otelul Galati - Poli Iasi Telesport
17:00 Poli Timisoara - Farul Constanta
17:00 “U” Cluj - CFR Cluj Kanal D


powered by

Cablu TV - Televizune pentru calculatorul tau


No Comment Categorie:
Iata ca Smiley si-a lansat oficial noul videoclip la piesa "Preocupat cu gura ta". Videoclipul poate fi urmarit aici la mine pe blog sau pe www.radio21.ro.



Smiley - Preocupat cu gura ta

Multi spun ca sunt perfect
Dar am nevoie de tine caci altfel sunt defect
Multi spun ca sunt bogat
Dar eu cersesc fericirea in patul tau sarac
Multi spun ca sunt frumos
Dar fara dragostea ta pot spune ca-s hidos
Multi spun ca sunt genial
Dar fara tine sunt doar un... un tip banal

Refren:

Si multi dintre ei te vor
Sa fii jumatatea lor
I'as bate cu mana mea
Dar mana mea e prea ocupata cu mana ta
Si crede'ma nu'i usor
Sa lupt contra tuturor
Pe bune i'as injura
Dar gura mea e prea ocupata cu gura ta

Multi spun ca sunt golan
Dar cand esti tu langa mine ma simt un gentleman, yes...
Multi vor sa mi te ia
Dar cheia inimii tale e-ascunsa-n inima mea
Multi cred ca n-are rost
Dar niciodata mai sigur in viata mea n-am fost
Multi cred ca pot gandi pentru noi
Dar noi nu-nseamna mai multi
Noi inseamna doar doi

Refren:...

Mana mea, mana mea
O tine strans pe-a ta
Gura mea, gura mea
O saruta pe a ta
Ocupat, ocupat
Doar cu persoana ta
Prea ocupat sa maï fac altceva [x2]

Refren:...


via Shobo

Postări mai vechi Postări mai noi


Blogu' lu' Panda s-a mutat.
Acum se fac bagajele...


Teoretic ar trebui sa te redirectioneze automat. Daca insa nu se intampla asta in urmatoarele 5 secunde, intra pe pandutzu.com.
Aaa..si nu uiti sa-ti uploadezi bookmark-urile si blogroll-ul.
Merci.