2 comentarii Categorie:
Am aflat zilele trecute de ce se scumpesc biletele si abonamentele la RATB. Se pare ca se instaleaza LCD-uri conectate la GPS-ul autobuzelor.. ca sa stie lumea traseul corect. Ce sa zic.. o idee buna.. mai ales pentru cei care stau ingesuiti in autobuz.. ca sa-si calculeze dinainte timpul cat fac pana in statie.. si cat fac pana la usa.. ca sa apuce sa coboare... . Si eu care credeam ca o sa sporeasca numarul de autobuze si o sa se reduca timpul de asteptare... . Eh.. se pare ca m-au luat prin surprindere reprezentantii RATB. Enjoy the ride...


Articole Similare




Anonim spunea...

uuu masina in care stau inghesuita in fiecare zi aproape :d

Anonim spunea...

Cred că sistemul de estimare a numărului de călatori cu care sunt dotatea toate Mercedesurile astea Citaro au rolul de a deschidee ochii celor care stabilesc intervalele de timp dintre două autobuze şi să înţeleagă că acestea trebuie să circule la intervale mai mici unul de altul pentru a se evita aglomerarea lor şi discomfortul pasagerilor care, oricum, vor plăti mai scump pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun.

Daca pui mausu aici o sa poti sa dai comment

Postare mai veche Postare mai nouă


Blogu' lu' Panda s-a mutat.
Acum se fac bagajele...


Teoretic ar trebui sa te redirectioneze automat. Daca insa nu se intampla asta in urmatoarele 5 secunde, intra pe pandutzu.com.
Aaa..si nu uiti sa-ti uploadezi bookmark-urile si blogroll-ul.
Merci.